JAPONSKI COSMO LIFTING V SALONU

sobota, 10 januar, 2015

Japonski Cosmo Lifting je eden izmed najboljših, neinvazivnih, naravnih načinov, da pomladite svoj obraz in izgledate leta mlajši. S starostjo vaše obrazno tkivo upočasni proizvodnjo kolagena, zaradi česar koža izgublja svojo napetost in elastičnost. Gubice, povešena koža in škoda zaradi sonca postanejo bolj očitni, kar obraz naredi videti starejši.

...

preberi vec

Merili smo rezultate magnetne terapije BIOSALUS

petek, 9 januar, 2015

Znanje o magnetni terapiji je že samo po sebi dovolj prepričljivo, pa vendar jaz ne bi bila jaz, če ne bi pri vsaki stvari imela lastnih rezultatov. Tako sem se lotila zdravljenja, nekaj let ne spremenjenega stanja. Prepričana sem bila da rezultati bodo, vendar sem bila pozitivno presenečena, ker takšnega...

preberi vec

intervju z Tatjano Tomič Lautar

petek, 5 december, 2014

Tokrat smo obiskali estetski center Taleks v Kočevju. Zanimiva sogovornica in lastnica centra Tatjana Tomič Lautar nam je na široko odprla vrata centra. Prisega na redna izobraževanja, šolanja in stalno vnaša novosti v svoj center.

KREMCA: Pozdravljena Tatjana. Prosila bi te, da z nami deliš tvojo poslovno pot, kako se je...

preberi vec

ekskluzivno tekmovanje NAIL DESIGN 2014

četrtek, 27 november, 2014

V nedeljo, 23. novembra, je bilo v Akademiji Studio Lepota ekskluzivno tekmovanje NAIL DESIGN 2014 za uporabnice Gelish in Hand&Nail Harmony izdelkov. To je bila odlična priložnost, da se tekmovalke pomerijo med seboj, izmenjajo izkušnje in mnenja ter dokažejo, da obvladajo svojo obrt.

Med osmimi tekmovalkami je zmagala Mateja Justinek s...

preberi vec

reportaža sejema Narava zdravje 2014

sreda, 12 november, 2014

Prav vsi razstavljalci smo se strinjali, da je bil letošnji odziv obiskovalcev nad pričakovanji. Tradicionalni sejem Narava zdravje je odprl svoja vrata za 4 dni, tematika sejma je bila "za zdrav življenjski slog". Ves čas so se odvijala različna predavanja, delavnice. Na našem razstavnem prostoru smo preizkušali dermaroler, čopiče, vrisovali obrvi in...

preberi vec

intervju z Anjo Rednak- kozmetičarko

sreda, 29 oktober, 2014

Vedno znova sem navdušena ko spoznam kreativne, podjetje ljudi. Ena takšna je sigurno Anja Rednak. Razvila je popolnoma inovativen, personaliziran pristop nege obraza.  Prosili smo jo, da deli svojo podjetniško idejo z KREMCO.

KREMCA: Anja bi nam lahko zaupala kako se je pričela tvoja poslovna samostojna pot?

Anja: V Kozmetiki delam sedaj...

preberi vec

Beauty forum v Münchnu 2014

ponedeljek, 27 oktober, 2014

KREMCA je odpeljala kar dva avtobusa kozmetičark na strokovni kozmetični sejem v München. Lahko rečemo, da je vsakdo našel nekaj za sebe. V Nemčiji je zelo v trendu permanentni make up, podaljševanje in zgostitev trepalnic. Zelo nam je bilo všeč, da niso pozabili na dodatke, ki jih vsak salon potrebuje...

preberi vec

največje in najprestižnejše tekmovanje v oblikovanju nohtov

torek, 23 september, 2014

Te dni, 20., 21. in 22. septembra, se bo ekipa Akademije Studio Lepota mudila na največjem in najprestižnejšem tekmovanju v oblikovanju nohtov NAILYMPIA competition London 2014. Letos bo tekmovanje še posebej slovesno, saj praznuje 10 let.

Tekmovalci se bodo pomerili v treh divizijah. Prva divizija NOVICE je namenjena tekmovalcem, ki se...

preberi vec

reportaža festivala kozmetike in velnesa

sreda, 17 september, 2014

V soboto 13.9.2014 je v Ljubljani potekal že 4. festival kozmetike in velnesa. Predavanja so bila zelo pestro obarvana. Izvedeli smo vse o vplivu radiofrekvence na kožo, vzroke in nege kuperoze, rozacea, teleangiektazije. Kakšni so pristopi pri podaljševanju trepalnic, eterična olja v kozmetiki in učinki masaž na starostnike.
Zavedati...

preberi vec

pomen simbolov

petek, 1 avgust, 2014

Ali imate na stehan salona novo obestilo. Po novem mora obvestilo vsebovati tudi minimalni rok trajanja na embalaži kozmetičnega izdelka. Ob simbolu ali napisu "uporabno najmanj do konca" mora biti naveden datum. Obvestilo si sprintajte. 

pomen_simbola_knjiga_loncek_in_pescena_ura v pdf obliki

Več predpisov najdete na naši podstrani predpisi in zakonodaja.
...

preberi vec