Kaj je nujno potrebno vedeti pri zavarovanju salona.

sreda, 23 november, 2016

Šest pomembnih korakov, ki jih mora poznati vsaka kozmetičarka v koliko ne želi imeti v primeru nastale škode težav Kakšen pomen ima lahko zavarovanje se zavedamo šele tedaj ko nastane določena škoda. Hitrih rešitev pri zavarovanju ni, je pa zato potrebno dobro premisliti o preventivi. Najprej pa je potrebno vedeti:

  • Kaj...

preberi vec

Elisabeth Boussely edukatorica Thalion kozmetike

torek, 22 november, 2016

V Grosupljem so se šolale kozmetičarke z eno najboljših edukatoric Elisabeth Boussely. Veseli smo, da si je lahko vzela za nas nekaj časa in nam odgovorila na vprašanja.

Ga. Elisabeth Boussely veseli smo, da ste si kljub natrpanemu urniku lahko vzeli čas za naš portal KREMCA. Kaj zajema in kako poteka...

preberi vec

NAILYMPIA – London 2016

torek, 1 november, 2016

V začetku oktobra je v Londonu potekalo prestižno tekmovanje v oblikovanju nohtov NAILYMPIA London 2016.

Tokratno tekmovanje je bilo rekordno v obisku.

V tekmovalnem delu se je pomerilo več kot 759 tekmovalcev iz 21 držav, njihovo delo pa je strokovno ocenjevalo 24 najboljših sodnikov iz vsega sveta.

V treh dneh so se manikerji...

preberi vec

Beauty Forum Munchen 2016

sreda, 26 oktober, 2016

Za nami je še eno izjemno srečanje kozmetikov, čeprav v nekoliko drugačni obliki vendar z enotnim ciljem. Obiskati sejem kozmetike Beaty Forum v Munchen-u, ki je letos potekal 21 in 22. oktobra z namenom da pridobili čim več novih informacij iz sveta kozmetike.

V zgodnjih jutranjih urah smo se kozmetiki iz...

preberi vec

Največja vrednota salona si ti

torek, 9 avgust, 2016

Na neštetih predavanjih doma in v tujini sem se pogosto srečal s kozmetičarkami z izjemnimi osebnimi lastnostmi vendar opazil sem, da mnoge med njimi jih ne zaznajo in ravno tako jih ne koristijo. V domačem okolju se veliko govori o tem kako je v tujini boljše in lažje izvajati kozmetične...

preberi vec

Kako storitvam v salonih dvigniti vrednost

ponedeljek, 4 julij, 2016

V vseh dosedanjih letih izobraževanja na področju prodaje v kozmetiki sem se srečal s številnimi podjetniki, prodajalci in lastniki salonov, ki so se kdaj pa kdaj znašli v težavah predvsem takih kot je upad števila strank ali upad zaslužka. Običajno je bil njihov skupni imenovalec podoben in sicer niso imeli...

preberi vec

Čim prej doseči hitre spremembe

četrtek, 9 junij, 2016

Odmaknjeni od vrveža v BTC-ju se, v pritličju stavbe Mercurius, nahaja IMPERIJA, center zdravja in lepote. Prijeten prostor, prijazno ter strokovno osebje pod vodstvom mojstrice kozmetike s cidesco diplomo - Karmen Puntar - vam ponuja celo vrsto storitev. Za lepoto in sprostitev.

KREMCA: KAKO STE POSTALI KOZMETIČARKA?
Karmen Puntar: Kot vsaka...

preberi vec

6 ključnih elementov, ki izkazujejo vrednote kozmetičnega salona

ponedeljek, 6 junij, 2016

Elementi, ki jih navajam v nadaljevanju so vstopnica za salon, kajti ustvarjajo prvi vtis, ki je nenadomestljiv. Zato, da bi bil pristop novih strank pozitiven je dobro poznati 6 osnovnih elementov, ki prispevajo k tvoji profesionalnosti.

  1. Sprejem stranke – zapomni si, da druge priložnosti za sprejem stranke več ne bo, zato...

preberi vec

Kaj vas v teh dneh najpogosteje sprašujejo vaše stranke?

četrtek, 2 junij, 2016

Verjamemo da so vprašanja: Kateri je najboljši postopek za odstranjevanje celulita? Ali pa: Jaz bi rada samo to tukaj odstranila. Kako lahko odpravim te ti. Jahalne hlače? Pa npr. Joj! Ta 2 cm mi visita čez pas! Kaj naj naredim? To so vprašanja, ki se pojavljajo skozi celo leto ampak...

preberi vec

Kozmetičarka sprašuje ali lahko sanitarna inšpekcija zaseže napravo?

ponedeljek, 23 maj, 2016
Sanitarna inšepcija lahko vedno zaseže napravo v kolikor iz priloženih papirjev niso razvidni vsi podatki. 
 
Zato bodite vedno previdni kje kupujete naprave. Vsaka naprava mora imeti oznako CE.

Zelo pomembno...

preberi vec