Na podlagi tržne raziskave smo se odločili, da bomo odprli spletno stran namenjeno vsem, ki se profesionalno ukvarjajo z lepotno industrijo (kozmetiki, maserji, pedikerji, manikerji, vizažisti, distributerji, proizvajalci itd.) in vsem tistim, ki želijo spremljati novosti na trgu in se posluľujejo storitev le teh.

Preko te strani, z njenim hitrim dostopom in lahkimi navigacijskimi pripomočki, lahko zaposleni v lepotni industriji in stranke iščejo informacije o tem, kako izboljšati svojo prodajo/izgled (in prepoznavnost med ljudmi) in s selektivno obliko prisotnostjo na internetu, povečati tržno zavedanje (da jih ljudje prepoznajo) in prodajo. Naše različne vrste servisiranja in kvaliteta strokovnosti v človeški in tehnološki obliki pa vam pomagajo pri različnih vaših zahtevah.

Informacije so zelo razpršene in dostop do njih ni ugoden, ampak je nemalokrat povezan z zelo velikimi stroški (izobraževanje, obiskovanje sejmov, kupovanje revij itd.). Na spletni strani kremca.net bo predstavljeno vse, kar zaposleni v lepotni industriji in stranke potrebujejo za svoje nemoteno poslovanje na enem mestu.

Vsem zaposlenim v kozmetični industriji bomo s pomočjo spletne strani približali vso industrijo kozmetičnih izdelkov in storitev, prav tako pa jim bomo približali vse zakone na katere morajo biti pozorni pri poslovanju.

Vedno manj podjetij se odloča predstavljati svoje podjetje na sejmu, ker je predstavitev povezana z zelo visokimi stroški, poleg vsega pa glede na vložek sredstev ni zadovoljivega povečanja prodaje na daljši rok. V kolikor želijo podjetja povečati prodajo svojih storitev ali izdelkov se morajo posluževati še drugih trnih aktivnosti, kajti predstavitev na sejmu je kratka ( dva ali več dni), potrošniku pa je potrebno nuditi informacije o svoji dejavnosti skozi celo leto.

Medijski odnos
Ljudem je internet veliko bliže kot katerakoli druga oblika medijskega oglaševanja. Tako kot radio je tudi internet zelo blizu uporabniku. Bolj ko je spletna stran specializirana, bolj blizu je lahko strokovnjaku in posamezniku na osebni ravni. kremca.net se je približala lepotni kozmetiki in vam jo kot tako z svežimi informacijami tudi nudi. Zaradi tega je v veliko pomoč oglaševalcem, ki hočejo imeti boljšo povezavo med izdelkom/ storitvijo (in imenom) in uporabniki.
Vsi, ki se ukvarjajo s kozmetično industrijo ali kot proizvajalec, distributer ali kot ponudnik storitev, ali pa če podpirate poslovanje vsem naštetim s svojo dejavnostjo, se lahko vpišejo na naši spletni strani.

Cilj spletnega portala kremca.net
Obveščanje potrošnikov o vseh novostih na trgu in mu dati možnost izbiranja tudi za vaš izdelek.
Na trgu se pojavlja vedno več izdelkov in storitev, za katere marsikdaj niti ne vemo kako se uporabljajo, niti njihov namen. Dilema nastane, ko ne vemo kateri proizvod ali storitev je tista, ki jo potrebujemo mi ali naša stranka. Velikokrat so kozmetiki deležni premalo informacij o proizvodih, ki so na trgu in so pri svetovanju svojim strankam odvisni od svoje iznajdljivosti. Izobraževanje na različnih področjih (make up, tehnike masiranja, nege telesa itd.)
Spremljanje novosti na sejmih doma in po svetu. Vsem, ki se ukvarjajo s storitveno dejavnostjo kozmetike nudimo tržno podporo njihovega delovanja, saj le redki saloni tržijo po predhodnem analiziranju trga.
Zavest ljudi o negi. Zavedati se morajo kako pomembna je stalna nega telesa, obraza, las itd. za bolj zdrav videz, bolj mladosten in bolj samozavesten. Ko pa vsak doseže te atribute pa lahko živi bolj polno življenje.
Cilj uredništva spletne strani kremca.net je, da vam približamo izdelke na enem mestu in prikažemo uporabo teh izdelkov in kaj se lahko od njih tudi pričakuje. Poleg tega si boste lahko vsi uporabniki izmenjavali mnenje v klepetalnici- forumu.

Te cilje bomo dosegli s pomočjo izobraževanj, informacij kaj se dogaja na sejmih, seminarjih, prav tako bomo izvajali intervjuje, predstavljali bomo salone po celi Sloveniji, pomagali pri zaposlitvah, prav tako pa bomo dajali pravne, finančne, zavarovalne in druge nasvete. S pomočjo te strani bodo kozmetiki kot distributerji prihranili veliko časa in denarja, obenem pa bodo lahko drastično povečali prodajo svojih izdelkov ali storitev.

Medijski mix
Internetno oglaševanje poleg tradicionalnih medijev nudi vznemirljivo kombinacijo za oglaševalce in stranke. Oglaševanje na internetu je kot nek statusni simbol in to so nekatera podjetja zelo dobro izkoristila. Internet ni samo edinstven, ampak je tudi edini resnični interaktivni medij na razpolago do katerega imajo dostop vsi ljudje na svetu 24 ur na dan.

Učinek
Zadnja raziskava (HBA Associates ) narejena v New Yorku in Londonu je dokazala, da reklame na internetu nudijo večji odziv kot reklame na radiu ali televiziji. Kreativni element v oglaševanju je bil ključ do največjega odziva na reklamo, kar je skupno vsem medijem. Internetno oglaąevanje res deluje!

Povzetek
Internetne novice in informacijske strani kotirajo zelo visoko proti drugim virom informacij med internetnimi uporabniki, ko so vprašani odgovarjali kam bi se obrnili za informacije (HBA Associates ).

Najbolj zanimive informacije: Internet 68%, TV 17%
Najbolj natančne informacije: Internet 62%, časopis 15%
Najlažji način da prideš do informacij: Internet 68%, TV 22%
Najbolj sveže informacije: Internet 56%, TV 30%
Najbolj natančne informacije: Internet 52%, TV 23%

Uporabniki mislijo, da so informacije na internetu bolj zanimive, sveže, globoke in lažje uporabne kot informacije iz drugih medijev. Sveža vsebina, kvaliteta, edinstvenost in povezanost z viri vsebine so najbolj pomembni faktorji od vseh.

Z vpisom na našo spletno stran kremca.net si močno povečate možnost, da vas bo oseba, katera išče vaše storitve ali proizvode, ki jih ponujate vi, našla. Obiskovalci preko interneta iščejo informacije o novostih na trgu, o učinkih krem, o storitvah ki se nudijo v salonih,.. Sedaj so bili odvisni od razpršenih informacij, s pomočjo naše spletne strani pa jim bomo dali moľnost izbiranja, informiranja in nenazadnje obveąčanja o negi telesa in obraza, saj le tisti ki so dovolj osveščeni tudi pogosteje obiskujejo kozmetični salon, to pa je tudi naš končni cilj.

Za tiste ki pa se zavedajo moči internetnega poslovanja in informiranja pa smo ponudili še dodatne storitve oglaševanja.